מסעדת Seatara ' ' מציעה ארוחת חג מפנקת בימי חול המועד ב 120 שקלים לסועד (תקף בשעות היום בלבד)!
מסעדת Seatara' ' חוגגת את השנה החדשה עם יין משובח, מנות מיוחדות עם רימונים, דבש וסילאן, בתוך המסעדה עם מוסיקה נעימה או בחוץ במרפסת עם בריזה מלטפת. בימי חול המועד סוכות תוצע ארוחת חג ב 120 שקלים לסועד הכוללת:
כוס שמפניה, קלמרי טרי על הפלנ'צה עם ירקות וסומק לראשונה ואוכף טלה על ליבת חציל ויוגורט אורגנו לעיקרית או כוס שמפניה, חציל שרוף בלהבה עם ירקות קלויים ולבנה לראשונה וחריימה דג לעיקרית.
מסעדת Seatara ' רח' רוזנבלום הרצל 8, "סי אנד סאן", תל אביב טלפון: 03-6996633.
בערב החג המסעדה פתוחה מ 8:00-17:00 ולמחרת מ 9:00 בבוקר.
מסעדת 'פאסיפיק' בקראון פלזה תל אביב- לסעוד באלגנטיות אל מול חופי הים התיכון
מסעדת 'פאסיפיק' מקבלת את חג סוכות ואת אווירת הסתיו המתקרבת עם מנות מיוחדות לעונה המשלבות דגים, הדרים ושילובים מעניינים בין אוכל צרפתי וניחוחות אסייתים.
בין המנות הראשונות: קרפצ'יו בקר עם סלט הדרים ברוטב ויניגרט סויה, בעיקריות: סטייק אנטיאס על ריזוטו אסייתי ברוטב סצ'ואן, דניס מטוגן ברוטב סאקה עם ירקות מוקפצים.
מסעדת 'פאסיפיק', הירקון 145 תל אביב (במלון קראון פלאזה) טל' 5201169 – 03 .
רשת מסעדות ג'פניקה מציעה מבחר של ארוחות במחירים נוחים, ממגוון מטעמי המטבח היפני והאסייתי.
בנוסף לתקופת החגים מציעה רשת ג'פניקה רול מיוחד. – רול "טורי תן" תשס"ט – רול פוטו-מאקי, אינסייד-אאוט, הממולא בפרגית מושרת בטריאקי במילוי שיטאקי, עירית, מלפפון, אבוקדו וטוביקו (ביצים של דג מעופף). הרול מצופה בפירורי ביצה קשה. (8 יחידות. 30 ₪)
סניפי רשת 'ג'פניקה':
סניף ירמיהו 47, תל אביב, טלפון: 03-5445196, למשלוחים 03-5466666.
סניף דיזנגוף 128, תל אביב, טלפון: 03-5291014, למשלוחים 03-5466666.
סניף רמת החייל, הברזל 32, תל אביב, טלפון: 03-6479868, פקס: 03-6479867.
סניף רוטשילד, רוטשילד 32 ת"א 054-3388901.
שלומציון המלכה 1 י-ם (כשר) 02-6247530.
סניף חיפה שד' הנשיא 122 חיפה , טלפון: 04-8386666.
סניף רעננה (כשר) אחוזה 95, רעננה, טלפון: 09-7438504.
הרצליה – הסדנאות 10.
בראנץ' חגים ב"חטאים מתוקים" נווה צדק – בימי שישי
בימי שישי הקרובים בחודש אוקטובר קונדיטוריית הבוטיק "חטאים מתוקים" בכניסה לשכונת נווה צדק מזמינה אתכם לחגוג את ימי "הגשר" בין החגים בבראנץ' המהולל של ימי שישי.
לתפריט העשיר של בראנץ' "חטאים מתוקים" יתווספו לרגל מועדי ישראל עוגות דבש האפויות עם תפוחי עץ טריים (מתכון סודי של ליאת גבאי קונדיטורית "חטאים מתוקים"), קעריות דבש בטעמים שונים והפתעות נוספות. כל אלה מתווספים לתפריט העשיר של "חטאים מתוקים" הכולל: מגוון ממרחים (גווקמולי, טונה, ביצים) סלטים, קישים ומאפים. מגוון עשיר של גבינות רכות וקשות, פרצ'לס (כעכים), לחמים עשויים בעבודת יד, עלי גפו ממולאים, יוגורטים ועוד הפתעות.
במחיר של 59 ₪ בסגנון הגשה חופשי בופה (כשר) כולל שתייה קרה וחמה. בין השעות 09:30-14:00
הבראנץ' בופה (אכול כפי יכולתך) מוגש באווירה פסטורלית האופיינית לשכונת נווה צדק בשילוב עם המטעמים המיוחדים של הקונדיטוריה, שיחד, יוצרים חוויה מרגיעה, נעימה ואנינה.
'חטאים מתוקים', (כשר), רחוב שבזי 67 פינת יהושע התלמי 8, נווה צדק, תל אביב.
טלפון: 03-5162708, אתר אינטרנט: www.2eat.co.il/Hataim.
איזבל- בר פירות הים החדש במתחם הארבעה בתל אביב, לכבוד החגים ובאווירה המשפחתית של סוכות, תגיש מיקסים מכל מיני סוגים של פירות ים בכדי לאפשר ללקוחות לדגום מגוון של פירות ים במנות משותפות שאפשר לחלוק מהן. למשל:
מיקס שרימפס (בלאק טייגר,וואנמה, קריסטל וג'מבו) 82 ₪
מיקס צדפות (מולים ,וונגולי ,קוקי סן ז'ק) - 82 ₪
קריספי מיקס (פלאפל שרימפס,קלמרי בציפוי זרעי חרדל,סרטן רך שיריון בפנקו,קט פיש מצופה) 82 ₪. 'איזבל'- בר פירות ים. רח' הארבעה 16, תל אביב טלפון: 03-5610630
חובבי הבשר מוזמנים בסוכות להתפנק במסעדת 'NG בר&בשר בנווה צדק' שהפכה לשם דבר בקרב קרניבורים וחובבי בשר, במהלך סוכות חוגגת המסעדה 5 שנים ומפתיעה עם נתח לחבורת אמיצים בלבד, הסטייק הגדול ביותר שהוגש בארץ - פורטרהאוס 5 ק"ג!! ועוד לכבוד יום ההולדת, הרכיבו ב NG תפריט טלה טרי ומיוחד המבוסס כמעט אחד על אחד על התפריט האדום המסורתי של המסעדה. מנות ראשונות : שקדי טלה בויניגרט של לימון ולואיזה, מוגש עם שום ועגבניות שרי קונפי (52 ₪)
רולדת פטה כבד טלה וחמאת עשבי תיבול, מוגש על טוסטונים בליווי ריבת חצילים (45 ₪)
IPA פאי של צוואר טלה, ירקות שורש וערמונים מעושנים מבושל בבירת דנסינג קמל (38 ₪)
רוסטביף של שוק טלה מוגש בליווי סלט ירקות שורש ורוטב יין לבן שום וטימין לימוני (48 ₪)
מנות עיקריות: פורטרהאוס טלה - דאבל טיבון של פילה + סינטה טלה 600 גרם (140 ₪)
פריים ריב טלה על עצם 400 גרם (140 ₪)
ספריבס טלה במרינדה של יוגורט נענע ולימונים כבושים 500 גרם (110 ₪)
בהזמנה מראש בלבד : פורטרהאוס 5 ק"ג מתאים לשישה אנשים רעבים (880 ₪)
'NG' בר & בשר' אחד העם 6, נווה צדק, תל אביב טלפון: 5167888- 03
מאפיית הבוטיק 'Bellina' – סלסלות למטיילים בסוכות!
במיוחד לרגל החגים מציעה 'Bellina' מבחר סלסלות ומארזי גורמה מעוצבים ואנינים.
ברכישת סלסלה ייהנו הלקוחות מהטבה מפנקת - יין קינוח מרימונים ב 99 ₪ במקום 130 ₪.
לקראת החגים מציעים ב 'Bellina' מארזי סוכות משובחים, כל הפריטים הינם בהכנה עצמית של צוות המאפייה. חובבי האיכות והגורמה הפיין שמייקרים, יעריכו מאוד את מארזי הגורמה- מומלץ כמתנה רק ל"מבינים".
מחירי המארזים נעים בין 99-299 ₪ וכוללים פריטים כגון חלות בדבש ואגוזים, עוגיות- מקרון, אגוזים ובראוניז דבש, קונפיטורות, גבינות משובחות, שמפניה, גרנולה, פלפל שרי מוחמץ, ממרחים- טפנד זיתים, עגבניות ואיולי, טארטים ועוגות שמרים, חליטות תה בהכנה עצמית, לחמים ועוד.
Bellina - רוזנבלום הרצל 8 , סי אנד סאן, בכניסה לבניין,טלפון:
03-6996088
שעות פעילות: ראשון-חמישי 7:00-21:00, שישי 7:00- כניסת השבת
מסעדת 'עב בשר' מזמינה בסוכות לכוס בירה שנייה במרפסת ב 50% הנחה.
לרגל חג סוכות מיעה לכם מסעדת 'עב בשר' לבוא וליהנות מכוס בירה שנייה מהחבית במרפסת 50% הנחה.
מסעדת עב-בשר שבאזור התעשייה בפוגל מציעה לרגל הסתיו דיל מיוחד בשעות הערב ליושבים במרפסת הנעימה מחוץ למסעדה. במהלך חג הסוכות מציעה המסעדה כוס בירה שנייה (ושלישית או רביעית...) ב 50% הנחה.
התפריט המשובח של "עב בשר" כולל סטייקים ומבחר מנות בשר מיוחדות,לצד מבחר של תבשילים, סלטים מרעננים וקינוחים טעימים. לבאים עם הילדים – מנות מיוחדות שילדים במחירים מיוחדים.
מסעדת 'עב בשר'
רח' המחשב 1, אזור תעשיה דרומי פולג, נתניה
טל': 09-8859599, פקס': 09-8653339
סוכות בפתח ולרגל החג סוכה ענקית תוצב ברחבה של מסעדת THE MEAT & WINE CO לכל מי שמקפיד על המסורת! תפריטי מנות בשריים, עסיסיים ואיכותיים על טהרת מטעמי הארץ הטובים ובשילוב מיני רטבים מיוחדים ויינות מובחרים, לחוויית בילוי משפחתית ולפתיחת שנה חדשה בנעימות מענגת.
השף יניב עדן יצר תפריט ברוח סוכות שיוגש כספיישלים מנות לדוגמא:
אינטיאס עטוף על מצע צ'אטני אתרוגים ורכז רימונים 45 שקלים
כתר טלה בזיגוג סילאן ורוזמרין בתוספת בצל ממולא בבשר ורימונים על מצע קרם ארטישוק ירושלמי 170 שקלים
מניפת חזה מולארד בליווי גראטן בטטה ורוטב יין רימונים.
טריו רימונים 38 שקלים
'THE MEAT & WINE CO' רחוב שנקר 16, הרצליה פיתוח טלפון 09-9567006
www.meatandwine.co.il. המסעדה סגורה בחג ופתוחה כרגיל עם סוכה כשרה בימי חוה"מ
חגיגת קינוחים ב NIKKO.
'NIKKO' ('ניקו') סושי בר ואוכל אסייתי הוא המקום שכבש ובגדול, את מתחם הבילויים החדש ב'מגדלי אקרשטיין' בהרצליה - פיתוח. 'NIKKO' בר מציע חווית בילוי קלילה ונעימה, תפריט סושי ואוכל אסייתי איכותי, שהורכב על ידי היועץ הקולינארי המוביל, השף דרור שושן. בתפריט: מנות ראשונות, מרקים, סלטים, מנות ווק, סושי וגריל אסייתי, ותפריט קינוחים מקורי וייחודי.
לרגל חג סוכות, מציעים ב NIKKO לכל הרוכש ארוחה מלאה (ראשונה, עיקרית ושתייה) את הקינוח על חשבון הבית. בין הקינוחים: בר אגוזים מוס נוגט על תחתית קראנץ' שקדים מצופה שוקולד. וקיפוד קוקוס מוס קוקוס ונוגט על מרנג בציפוי שוקולד לבן.
'NIKKO' - Sushibar & Asian Food
רח' אבא אבן 10, הרצליה פיתוח 09-9583031, 09-9561313