פסטיבל "שף תאכל כשר 3" המאחד בתוכו עשרות מסעדות כשרות במבחר טעמים כבר הפך להיות אירוע קבוע בנוף הקולינארי של הקהל חובב הגורמה הכשר בארץ. כ 45 מהמסעדות המובילות באזור השרון, ת"א, השפלה והדרום חברו להן ביחד ומציעות לקהל הדתי והחילוני כאחד תפריטי ארוחה מלאים הכוללים מנה ראשונה, שנייה וקינוח לפינאלה ב 79 ₪ בלבד (אותו מחיר כפי שהיה בפסטיבל הקודם, למרות ההתייקרויות במחיר מוצרי המזון והאנרגיה!). 79 ₪ בלבד לארוחות גורמה של מיטב השפים ומיטב המסעדות בין התאריכים כג באדר ב' עד ה בניסן (30 למרץ עד 10 לאפריל). 12 ערבים של טעמים, ריחות, תבשילים ומשפחות שלמות היכולות לצאת לאכול בצוותא במסעדות מובחרות, בלי לגרום לנזק בכיס.
פסטיבל "שף תאכל כשר 3" פותח שולחן אצל המסעדות הכשרות המובילות בישראל :
תל-אביב רבתי: תל אביב: אלתר נתיב (כשר למהדרין מן המהדרין), אל גאוצ'ו, גואטה, דרבי בר (כשר למהדרין) יטבתה בעיר, לאנטריקוט, סימה, פאפאגיו אקספרס, פאסיפיק, צ'יינה לי (גלאט כשר), קזבלן. רמת גן: אסאדו דון לאון, יוקו אונו, ספגטים.
השרון- הרצליה פיתוח: ביסטרו 56, בלה ונציה, ויקטור'ס כפר סבא: אננדה, לוס מאצ'וס, סן שן. נתניה: אוטו גריל, בצל ירוק, היקב (מהדרין), יטבתה בעיר (מהדרין), מקיאטו, סובה, קנטון, פתח תקווה: אלפרדו, אל גאוצ'ו (בד"צ בית יוסף) טריאקי, מולדן (כשרות מהודרת), סלסה (בד"צ בית יוסף) קופי אין (בד"צ בית יוסף). רעננה: אוסקה, בורכוב 88 (מהדרין) לה טרטוריה, מימה, סושי מאניה.
דרום-
אשדוד: מומה, קמפיו. אשקלון: גספאצ'ו.
ראשל"צ: אל גאוצ'ו.
נס ציונה: טוקופיה.
רחובות: אורו, אור K2, פפרדלה. מושב סגולה: נתנאל (חלבי)
ירושלים: יטבתה בעיר (כשר למהדרין).
טל נחמיה וערן זלינגר, בעלי חברת "פה אחד" המפיקה אירועים קולינאריים, מספרים על הפקת פסטיבל המסעדות הכשרות: "בעקבות ההצלחה האדירה של שני הפסטיבלים האחרונים, החלטנו לקיים שוב את האירוע המאפשר גם לקהל שומר הכשרות לבדוק את סצנת הגורמה הכשר. למרות עליית המחירים במשק, ושל המזון במיוחד, הצלחנו לשמור על מחיר הארוחות בדיוק כמו בפסטיבל הקודם ואנחנו שמחים להציע לציבור שומר הכשרות ארוחות גורמה במחירי היכרות של 79 ₪ לארוחה מלאה! הפסטיבל כולל מגוון אדיר של מסעדות, מנות ספיישל מיוחדות ונציגות של כל מטבחי העולם, שמוכיחים כי אפשר להגיש את כל התרבויות הקולינריות בהתאם להתוויות הכשרות וברמת גורמה אנינת טעמים".