עודכן בתאריך: 1/18/2009
הפסקת האש זו ההזדמנות לצאת לאכול ולחזק את המסעדות של הדרום. פסטיבל "שף תאכל 7" המונה 84 מסעדות מרחבי הארץ מתוכן 20 מסעדות מאזור הדרום יוצא לדרך על אף המצב, מפיקי האירוע ומיטב השפים מצפים שתושבי הדרום והמפרגנים מהמהרכז יצביעו ברגליים ועל אף הימים הקשים יצאו להתאוורר וליהנות מפסטיבל שכולו חוויית בילוי קולינארית.
פסטיבל "שף תאכל 7" שיתקיים בין התאריכים 18-28 בינואר, יוצא לדרך על אף המלחמה והאווירה העכורה באזור הדרום.הפסקת האש זו ההזדמנות לצאת לדרום ולהצביע בבטן, לחזק את המסעדות והכלכלה הדרומית. 84 מסעדות מובילות מרחבי הארץ, מתוכן 20 המובילות באזור הדרום, לוקחות חלק בפסטיבל שיציג את תפריטי המסעדות לחורף 2009 ויעשו הכול על מנת לשמח את אורחי הפסטיבל שזקוקים לרגעים של נחת ושלווה.
מסעדות ישראל מנסות לחזור לשיגרה ומשיקות את פסטיבל "שף תאכל 7" שיתקיים בין התאריכים
18-28 בינואר, אז תתאחדנה 84 מסעדות מובילות מרחבי הארץ שתישקנה במסגרתו את תפריטיהן לחורף 2009. בתפריט הפסטיבל הכולל מנה ראשונה, עיקרית וקינוח ב 84 ₪ בלבד יוצעו מגוון מנות חורפיות, יצירתיות ומעוררות תאבון, ביניהן: מרקים, קדרות, פויקה, טאג'ינים, נתחי בשר עסיסיים על הגריל ומנות מהבילות. כולם על בסיס חומרי הגלם המשובחים ביותר בשילוב עם שלל תבליני חורף עשירים בארומה ובטעמים ייחודיים.
הפסטיבל המופק ע"י חברת "פה אחד" המפיקה אירועים קולינאריים, יופק הפעם בשיתוף עם יקב "תבור" ואתר "ROL". במסגרת הפסטיבל יציע יקב "תבור" מחיר מיוחד על יינות היקב, כך לדוגמא מחיר לכוס יין ינוע בין 15-20 ₪. כמו כן, רשימת המסעדות המלאה וההתרחשויות השונות יעודכנו באופן שוטף
ב "ROL", אתר המסעדות של ישראל.
טל נחמיה וערן זלינגר, בעלי חברת "פה אחד", המפיקה אירועים קולינאריים, מספרים על הפקת הפסטיבל "שף תאכל 7": "למרות המצב ולאור בקשת המסעדות לחזור על ההצלחה של הפסטיבלים בשנתיים האחרונות אנו ערים לצמיחה במספר המסעדות המבקשות לקחת חלק בפסטיבל ולקיימו כרגיל על מנת שנוכל כולנו לחזור לשיגרה. הגידול וההתרחבות של הפסטיבל לאזורים חדשים בעיקר לדרום מאפשרת ליותר בעלי עסקים קולינאריים לחזור לפעילות עיסקית תקינה ולאוכלוסיות שונות ברחבי הארץ ליהנות מחוויית בילוי אטרקטיבית ואנינה שמציע הפסטיבל ובכך גם להרחיב את נפח המבקרים שלהם ולהיחשף לקהלים חדשים".
רשימת 84 המסעדות המשתתפות בפסטיבל "שף תאכל 7":
תל אביב-יפו אוונגרד, איזבל, אינדירה, אל גאוצ'ו (כשר), אמלי, ברוהאוס, גשן (כשר), דגים 206, דים סאם, DECA (כשר), וויט הול, זינק, לאנטריקוט (כשר), לוקאס, מאיה, מזטי, NG, SUSHI REPUBLIC, פויקה, פורלין, פסטה מיאה, פאפאגאיו עזריאלי (כשר), פאפאגאיו-הארבעה, צ'יינה לי- (כשר למהדרין), FRAME, שה רומי. רמת גן- גבעתיים SORA, צ'מפיונס, קמפנייה ביסטרו (כשר למהדרין).
מאיזור השרון:
מושב בורגתה: זינג'רס. הוד השרון: OM, אנג'לינה, דודה. הרצלייה:, OCEAN, OSHI OSHI, אל גאוצ'ו, ביסטרו 56 (כשר), בלק סטיר, דרבי בר דגים, וויט הול, חסילון, מדזו, מיט בר, עד העצם, פאפאגאיו (כשר), קולומבוס (כשר). נתניה: ג'קו, מנטינה, קולינס, רובינשטיין. קיבוץ מעברות: בית היין. פתח תקווה: אל גאוצ'ו (כשר-בית יוסף), אלפרדו (כשר), טריאקי- (כשר), מולדן (כשר), סלסה (כשר), ספגטים רמת השרון הגנס. רעננה: אדיסון, אוסקה (כשר), לה טוסקנה (כשר), ספגטים.
מאיזור הדרום:
אשדוד: בלזק,מומה (כשר), סינטה (כשר), מושב גאליה:אורו (כשר) יהוד: צ'רלי לוד/ איירפורט סיטי עד העצם. נס ציונה: אנגוס (כשר), טוקופיה (כשר). מושב סגולה: כרמים, נתנאל (כשר), ערמונים. ראשון לציון: אורו (כשר), איזדורה, אל גאוצ'ו (כשר), הצדף, לופט, NIHO, פרנצ'סקה בעיר, KITCHEN, רפאלו.רחובות: פאפאגאיו (כשר). מושב תימורים: כדיתא (כשר),
ועוד מסעדות:
ירושלים: פאפאגאיו (כשר), חיפה: פאפאגאיו (כשר),
לפרטים נוספים אודות הפסטיבל: חברת "פה אחד", 03-6912540
ובאתר הפסטיבל באתר www.rol.co.il
|